Konu: Dost Site Olmak İçin... Perş. Ağus. 04, 2011 6:03 pm
Dost site olmak isteyenler buraya sitenin içeriğini , linkini ve ne kadar üyesi olduğunu yazabilir^^ Uygun görürsek yayınlayacağız.
Prettx
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Ptsi Ağus. 15, 2011 12:15 am
Link: thevampirediariestr.net
Tanıtım: Öyle aşklar vardır ki, Öncesi başka, sonrası acı...
Sevgili Günlük, Stefan Salvatore bir vampirdi. Ağabeyi Damon da öyle. İki vampirin arasında kalan bir kız... Bu işin sarpa saracağını tahmin etmek güç değil, ne dersiniz? - Elena
Ölümsüz iki erkek kardeşin ölümlü bir kıza aşkı ve bu aşk üçgeni etrafında gelişen akıl almaz olayları anlatan dizinin en güncel ve en iyi Vampir Günlükleri Türkiye Fan Sitesi'ne herkesi bekleriz!
Sitemizde çeşitli yetkili alımları başlamıştır. Aynı zamanda Vampir Günlükleri hakkında istediğiniz herşeyi öğrenebilir, her türlü bilgiyi edinebilirsiniz. Vampir Günlükleri Ailesinin sıcak havası da cabası... Sizi de bekleriz, daha kaliteli bir hizmet için üye olunuz !
Logo:
Rock Me ∞
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Ptsi Ağus. 15, 2011 9:49 am
Kabul edildiniz. Dost Sitelerimiz portalda şimdi ekliyorum.
Fossette.
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Paz Ağus. 28, 2011 8:32 pm
Tamam biliyorum başvurum saçma üyem yok çünkü bugün açtım ve anca düzenleyebildim. Demi Lovato Sitesi için bomboş ve ilerlemesini istiyorum sitemin. Bu gece toparlamaya çalışıcağım tabi uykum gelmesse. Sitenin linkini koyamadım sorun çıktı. 7gün beklemem gerekmiş galiba ama o kadar bekleyemezdim.
Rock Me ∞
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Paz Ağus. 28, 2011 10:14 pm
Tamam canim dost site oluruz fakat telefondan gîrdigim icin suanlik ekleyemeyecegim :)
Fossette.
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Ptsi Ağus. 29, 2011 12:55 pm
Spoiler:
ddlovatofantr.hareketforum.net
Dansinoo.'
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Salı Ağus. 30, 2011 2:44 pm
Taylor Swift Fan Tr
57 üyemiz var mesaj sayımız biraz az 557 mesaj atıldı
site:taylor-swift-tr.hareket-froum.com önceden başvuru yapmıştım üye olman gerekiyor demiştiniz. Üye oldum =)
Rock Me ∞
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Çarş. Ağus. 31, 2011 8:18 am
Tamam canim ikinizde kabul edildiniz. Dost sitelerimiz portalda ^^
Dansinoo.'
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Çarş. Ağus. 31, 2011 4:00 pm
teşekkürler bende ekliyorum
Rock Me ∞
Konu: Geri: Dost Site Olmak İçin... Çarş. Ağus. 31, 2011 4:13 pm
Tamam canım fakat ben bilgisayara geçtiğim zaman ekleyebilirim.